Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, dă de pământ cu bărbații care au două femei: 'Plimbi microbii de la una la alta. Care e situația acolo?'

www.libertatea.ro
Vica Blochina

Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, dă de pământ cu bărbații care au două femei: 'Plimbi microbii de la una la alta. Care e situația acolo?'

Vica Blochina și-a exprimat dezacordul cu privire la infidelitatea în cupluri și despre situațiile în care amanta și soția ajung să se împrietenească. Vica a fost cât se poate de vehementă, punând accentul pe faptul că nu există nicio scuză în sensul ăsta.

Vica Blochina se numără printre cele mai fascinante vedete din România. Având origini lituaniene aceasta s-a stabilit la noi în țară cu mulți ani în urmă. Inițial o balerină talentată, și-a expus abilitățile într-un prestigios club din București, loc unde l-a întâlnit și pe Victor Pițurcă, cu care a trăit o relație intensă timp de 16 ani.

Cuplul are un fiu și, cu toate că Vica a trecut prin momente dificile în urma alegerii lui Pițurcă de a rămâne cu soția sa, vedeta a decis să meargă mai departe de una singură. A reușit să se descurce financiar și să-și câștige independența sub multiple aspecte. Mai mult decât atât, Vica s-a implicat pe platformele de socializare, oferind sfaturi pentru femeile aflate în situații complicate. Aceasta adoptă o abordare similară cu cea pentru care au optat și celebrități care furnizează conținut destinat femeilor.

În cadrul emisiunii online „Femeia Deasupra”, Vica a discutat despre situațiile în care cuplurile, indiferent dacă sunt căsătorite sau nu, se confruntă cu implicarea unei a treia persoane, în mod obișnuit amanta partenerului bărbat din relație. Vica și-a exprimat dezaprobarea față de aceste comportamente, cu excepția cazului în care amanta acționează dintr-un motiv nobil, precum intenția de a se căsători.

„Mai sunt și personaje din acestea care au soție și amantă, și ia și soția și amanta în vacanță. Sunt și prietene, că trebuie să se împrietenească între ei. Tu trebuie să mergi de la un dormitor la altul în fiecare zi. Plimbi microbii de la una la alta, că nu înțeleg, care e situația acolo? Cum poate soția să accepte să fie cu amanta la masă…se înțelege de ce acceptă, că are ceva de câștigat. Grosul e oricum la soție. Până la urmă, oricum intervine și chestia de sentiment, la un moment dat. La un moment dat vrei să fie omul respectiv cu tine. Dar subiecte comune între tine ca amantă și soție? Cum e? Ca să duci viață de genul ăsta ca iubită trebuie să fii super disperată și să ai un tupeu fantastic de mare, un tupeu extraodinar ca să le poți juca, pentru a le accepta. E foarte greu să vorbești despre asta, astăzi. Tu știi de soție, dar ea nu te deranjează. Dar tu (N.R. Amanta) să vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe, și pe tine. Mai dă și bani, mai și pupă și mai vorbesc despre probleme de familie comune, de față cu tine, trebuie să fii masochistă. Dacă faci cu un scop nobil, că te gândești că te ia el vreodată de soție, nu știu, poate ar trebui să ai un scop foarte mare în viața asta ca să poți accepta să le vezi și să reziști așa.”,a spus Vica Blochina, în emisiunea sa, potrivit romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.