Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vice România se închide: Directorul publicației anunță că decizia i-a trecut peste cap

vice

Redacţia VICE România se închide, a anuţat Costin Velicu, managing director, care a precizat că motivele n-au depins de jurnalişti şi de rezultatele editoriale.

„Din păcate, VICE România se închide. Motivele închiderii redacţiei din România sunt obiective, n-au depins de noi sau de rezultatele noastre. Ce a depins de noi a fost tot ce s-a întâmplat de-a lungul anilor, de la finalul lui 2010, când a apărut VICE în România, până în prezent. De aceea am adunat în acest album câteva dintre zecile de voci care s-au făcut auzite pe VICE România, să ai astfel acces şi-n culise”, a anunţat directorul Costin Velicu.

„Profesional, cei 9 ani de VICE România au reprezentat mediul profesionist de media, «ca afară». Personal, relaţionarea cu un grup atât de extins global mi-a dat ocazia să cunosc oameni minunaţi. Iar colegii de birou au fost oamenii de la care am avut tot timpul de învăţat. De la articolele civice, de mediu, de sănătate până la articolele despre muzică, cultură şi educaţie sexuală, VICE a avut un cuvânt de spus şi apreciat de cititori”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.