Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PNL: Atanasiu îi face jocul lui Ponta

sigla noua pnl

Vicepreședintele PNL Sulfina Barbu susține că prin afirmațiile făcute la adresa colegilor din fostul PDL, acum în PNL, Teodor Atanasiu face 'jocul' lui Victor Ponta si prim-vicepresedintele liberal ar trebui sa raspunda în fata partidului pentru pozitionarea sa.

'Teodor Atanasiu, prin afirmatiile respective, daca într-adevar crede în ele si aceasta este convingerea domniei sale, îi face jocul lui Victor Ponta, lucrul acesta este cert', a declarat Barbu la RFI.

Citește și:

STENOGRAME: Ne-am ținut de nas și am fuzionat. Nu vor primi premierul!/ RĂZBOI MONSTRU în PNL

EXCLUSIV Războiul liberalo-liberal ia amploare: Lui Blaga îi e frică/ STENOGRAME AUDIO

Lider PNL: Deja amantele au pregătite locurile de director/ STENOGRAME EXPLOZIVE

Vasile Blaga, reacţie la stenogramele cu Atanasiu: 'M-au deranjat'

'Asteptam sa discutam în interiorul partidului, pentru ca domnul Atanasiu cred ca s-a pozitionat chiar în afara unui partid care a promis ca face politica altfel. Cu siguranta, aceste discutii vor fi probabil chiar în dimineata aceasta în cadrul Comisiei de unificare a PNL, dar sa nu uitam ca urmeaza întâlniri foarte importante ale partidului, inclusiv Consiliul National de pe 23 de la Pitesti. Cu siguranta trebuie sa existe explicatii în interiorul partidului pe aceste teme, pentru ca am vazut ca domnul Atanasiu mai spunea ceva legat de probleme de imagine iar referitor la aratatul cu degetul despre oameni care au probleme de imagine sau au probleme în justitie nu cred ca ne ajuta cu nimic. Si eu as putea sa arat spre domnul Vosganian, spre domnul Adomnitei, spre domnul Chiuariu, dar ne ajuta asta cu ceva? Eu cred ca nu. Din pacate, ambele foste partide au membri sau fosti membri care au probleme cu justitia', a declarat vicepresedintele liberal.

Barbu a mai afirmat ca 'domnul Atanasiu, dar si ceilalti colegi de la PNL trebuie sa clarifice lucrurile în primul rând în fata electoratului, în fata oamenilor care au stat ore întregi la rând sa-l voteze pe presedintele Iohannis, pentru ca daca ce spune domnul Atanasiu a fost premeditat, înseamna ca cetatenii de fapt au fost pacaliti'.

'Sa nu uitam ca fuziunea dintre PDL si PNL a fost semnata de catre domnul Iohannis, în calitate de presedinte al Partidului National Liberal. Nu pot sa-mi închipui ca domnul Iohannis a semnat un document fara nici o valoare. Trebuie sa clarifice colegii de la PNL daca pentru dumnealor semnatura pe un document nu reprezinta nimic, pentru ca acordul de fuziune specifica foarte clar ca primul-ministru este dat de catre fostul PDL. Prin declaratiile de la Bistrita, domnul Atanasiu pare ca nu mai tine cont de semnatura presedintelui României. Concret vorbind, daca domnul Predoiu va fi numit premier sau nu trebuie întrebata si doamna copresedinta Alina Gorghiu, pentru ca sunt sigura ca a discutat cu toti colegii domniei sale si stie foarte clar cum stau lucrurile', a mai spus vicepresedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.