Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD, după declarațiile lui Iohannis: Cred că nu înțelege prevederile Constituției

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis
"S-au spus foarte multe lucruri în declaratia domnului presedinte. Legal, cred ca nu intelege prevederile Constituției. Președintele nu e scos din procedura de revocare, nu își asumă răspunderea politică, ci doar juridică. Nu e afectată independența magistraților. Nu înțeleg unde in motivarea Curtii se poate spune ca e afectata independența procurorilor și lupta anticorupție", a declarat Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, la Digi24.
Întrebat dacă un procuror numit de membrul unui partid politic va avea curajul să efectueze cercetări pe numele președintelui partidului care l-a propus, Zetea a răspuns: 'Astăzi e numit de președinte care nu e un om politic? Vreți să spuneți că președintele nu e un om politic? Știți unde e ipocrizia maximă? Am propus eliminarea tuturor factorilor politice și să se ocupe CSM, dar cine s-a opus? PNL și USR".
Președintele României a facut declaratii referitoare la motivarea deciziei CCR privind revocarea Laurei Codruța Kovesi. Președintele României a precizat că încă analizează documentul, urmând a face un anunț. Șeful statului a ridicat mai multe întrebări referitoare la lupta anticorpție, independența magistraților și limitarea atribuțiilor președintelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.