Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD: Nu e ușor de lucrat cu Liviu Dragnea. Vă dați seama ce frustrant e să nu poată fi prim-ministru. Poate ar trebui să ne întâlnim mai des

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Parchetul General

Doina Pană, vicepreședinte PSD, susține că organizațiile PSD din Transilvania au decis, în majoritatea, susținerea lui Liviu Dragnea. Doina Pană a precizat că este greu de lucrat cu Liviu Dragnea, menționând că ar fi nevoie de întâlniri mai dese.

"Aseară ne-am întâlnit nu numai regiunea de Nord-Vest, ne-am întâlnit cu Transilvania, și cu trei excepții, cu trei voturi vreau să spun din 22 toate sunt pentru a ne continua treaba cu domnul Dragnea la conducerea PSD. Mă refer la legea offshore, la investiții. Exceptând trei voturi din Transilvania, restul sunt pentru a ne continua. Este domnul Mocioalcă de la Caraș Severin, de la Timiș și parcă Alba. Atâta timp cât guvernul merge bine, parlamentul merge bine, de ce să ieși public (..) Nu e usor de lucrat cu Liviu Dragnea, dar nu poti sa nu vezi ce s-a întâmplat cu acest partid de când îl conduce Liviu Dragnea, am câștigat cu un procent zdrobitor. Vă dați seama ce frustrări are Liviu Dragnea când câștigă alegerile cu un program pe care l-a coordonat și nu poate să fie prim-ministru? Nu a existat niciodata să nu-i poti spune o problema, sa nu ia in calcul o discutie, raspunde și pe whatsapp, ca nu toata ziua buna ziua ne întâlnim..poate ca ar trebui sa ne întâlnim mai des", a declarat Doina Pană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.