Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele delegației României la NATO: 'Sacrificiul soldaților români a stat mărturie determinării cu care România își asumă statutul de membru'

Camera Deputatilor
Angel Tilvar

Prezent la Sesiunea de Primăvară a Adunării Parlamentare a NATO, deputatul Angel Tîlvăr, vicepreședintele delegației României la AP NATO, a reafirmat importanța pe care România o acordă relației transatlantice.

Citește și: Medicii de la Elias, informații de ULTIM MOMENT despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

“Ne exprimăm sprijinul constant pentru unitatea și coeziunea NATO, ca fundament pentru viziunea noastră în ceea ce privește viitorul securității euroatlantice. Anul acesta, când sărbătorim 70 de ani de la crearea NATO și 15 ani de când România a devenit membru cu drepturi depline al organizației, confirmarea relevanței NATO are o importanță deosebită.

Mediul actual de securitate este unul complex, marcat de impredictibilitate și amenințări, iar lupta împotriva acestor provocări necesită o abordare strategică și coerentă, pe termen lung, în contextul unei bune coordonări între actorii internaționali relevanți.

De la momentul aderării, România a demonstrat că este un beneficiar, dar și un furnizor de securitate, creșterea bugetului acordat apărării demonstrând importanța pe care o acordăm înzestrării și modernizării forțelor armate.

De-a lungul vremii, sacrificiul soldaților români, în diferite teatre de război, a stat mărturie determinării cu care România își asumă statutul de membru NATO care împărtășește valorile pe care această organizație le promovează”, a precizat Angel Tîlăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.