Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele Parlamentului European dinamitează PSD: E infantilism politic sau ceva mult mai grav

ioan mircea pascu

Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, comentează în termeni duri conflictele din PSD. Acesta susține, pe Facebook, că este uimit de reacția unor colegi din partid legat de violențele de la protestul din 10 august.

 

"Sunt mahnit de ușurinta cu care colegi din partid, mai de aproape, sau mai de departe, îmbrățiseaza teza celor care au orchestrat violentele din 10 August, ca autoritățile au “supra”-reacționat!?

Sunt uimit și mâhnit sa văd cum, prin “criticile” lor facile, unii colegi contribuie la inversarea rolurilor in episodul din 10 August: adică, nu violenta incontestabila a unora dintre protestatari - de care protestatarii pașnici nu numai ca nu s-au disociat, dar au și protejat-o, intr-o ruptura fata de protestele anterioare - ci reacția autorităților ar fi fost problema centrala!?

In felul acesta, nu cei care au vrut sa dea o lovitura in forța guvernării PSD-ALDE sunt vinovați, ci cei care au împiedicat acest lucru!

Iar asta o susțin PSD-isti cu statura, actuala sau anterioară, sprijinind astfel manipularea post-eveniment a “organizatorilor” tentativei de lovitura, care, in încercarea de a se răzbuna pentru insuccesul acesteia și intimidarea pentru viitor a autorităților, au trecut la atacarea frontala a agenților statului, pentru ca s-au opus asaltului agresiv al celor care urmăreau capturarea sediului guvernului.

Citește și: Scandalul pestei porcine ia AMPLOARE - Un fermier face acuzații fără prececent la adresa autorităților

S-or fi gândit oare acești colegi cam ce ar fi însemnat capturarea clădirii guvernului, urmată aproape sigur de solicitări - sprijinite de la Cotroceni - de demisie a guvernului (de data asta nu pe Facebook) și instalarea variantei II a “guvernului meu”?

Dacă nu, aceasta înseamnă “infantilism politic”, iar dacă da, ceva cu mult mai grav!

Păcat!", scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.