Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu: Am dat un semnal că românii susțin justiția

mihai gotiu

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, a votat la europarlamentare și la referendum pentru „încrederea că se poate schimba schimba politica din România” și „pentru a da un semnal clar că cetățenii României susțin justiția și luptă împotriva abuzurilor”, conform Mediafax.

Mihai Goțiu a declarat, duminică, după ce a votat, la Cluj-Napoca, la secția de votare nr. 45, că votul va arăta care sunt opțiunile românilor legate de ceea ce s-a întâmplat în politica din România și în atacurile la adresa justiției.

„Am votat pentru încrederea că se poate schimba această țară, că se poate schimba politica din România, că putem trimite la Bruxelles oameni competenți, care sunt profesioniști înainte de a intra în politică și care au demonstrat că pot face treabă bună și pot ajuta la atragerea fondurilor europene. Evident, am votat și la referendum, pentru a da un semnal clar că cetățenii României susțin justiția, luptă împotriva abuzurilor și tuturor atacurilor din ultimii ani la adresa justiției. Cred că votul de azi va arăta care sunt opțiunile românilor legate de ceea ce s-a întâmplat în politica din România și în atacurile la adresa justiției din ultimii ani”, a spus Goțiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.