Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul Kelemen Hunor semnalează că închiderea magazinelor la ora 18.00 provoacă aglomerație: Poate fi corectat, nu e scris în Sfânta Scriptură

Inquam Photos / Octav Ganea
Kelemen Hunor

Vicepremierul Kelemen Hunor, lider UDMR, a declarat la Antena 3 că închiderea magazinelor la ora 18.00 în anumite cazuri provoacă „aglomerație”, motiv pentru care trebuie o discuție în Guvern pe această temă. El a spus că măsurile „nu sunt scrise în Sfânta Scriptură” așa că pot fi întoarse.

Reporter: Are de gând guvernul să revină asupra unor restricţii, cum ar fi închiderea magazinelor la ora 18?

Kelemen Hunor: E o discuţie aici, în legătură cu închiderea magazinelor la ora 18.00. Aici într-adevar trebuie văzut cum e. Raţionamentul specialiştilor a fost să fie interacţiunea oamenilor mai scurtă. Însă, nu poți să nu vezi că se aglomerează. Oamenii care ies de la serviciu la ora 16.30 - 17 de la serviciu trebuie să meargă să îşi facă cumpărăturile, deci e o aglomeraţie. Într-adevăr, sunt lucruri care trebuie văzute, trebuie discutate, care pot fi corectate, că nu sunt scrise în Sfânta Scriptură. Acest lucru urmează să fie discutat în Guvern.

Citește și: Viorica Dăncilă, despre zvonul că ar construi un nou partid: Mulți social-democrați sunt în afara partidului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.