Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul Paul Stănescu, despre scrisoarea semnată alături de Firea şi Ţuţuianu: 'A sosit timpul să spunem lucrurilor pe nume'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Paul Stănescu

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre cei semnatari, în numele unui comitet de iniţiativă, a scrisorii prin care se cere demisia lui Dragnea, face primele precizări despre demersul la care a aderat.

Vezi AICI scrisoarea semnată de Firea, Stănescu şi Ţuţuianu, în numele unui comitet de iniţiativă!

"Mi-am asumat această declarație, alături de dna Firea și dl Țuțuianu, conștient fiind că Partidul Social Democrat se află într-un moment de cotitură. A sosit timpul să spunem lucrurilor pe nume, într-un cadru cât mai larg, pentru că numai așa putem lua deciziile corecte.

Am identificat, alături de colegii mei, cauzele care au condus la situația noastră actuală, una deloc favorabilă, în ciuda măsurilor bune din punct de vedere economic și social pe care le-a luat Guvernul.

Am propus, de asemenea, un plan de măsuri, unele imediate, altele pe termen mediu, care să ne asigure păstrarea guvernării, a poziției de cea mai puternică forță politică a României și premisele câștigării alegerilor care vor avea loc anul viitor.

Trebuie să asigurăm stabilitatea coaliției majoritare, continuarea și implementarea proiectelor importante ale actualului Guvern, să sprijinim administrația publică locală prin investiții publice și alocări judicioase de fonduri, să îmbunătățim imaginea PSD atât pe plan extern, cât și pe plan intern, fără însă a face rabat de la principiile noastre și fără a ne asocia în vreun fel cu forțe care ne erau potrivnice până mai ieri", precizează Stănescu într-un comunicat pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.