Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte ALDE acuză triada din vârful PSD - ATAC extrem de dur la secretarul general al PSD

antena3.ro
Toma Petcu

Vicepreședintele ALDE Toma Petcu, fost ministru în cabinetele formate cu PSD, spune că social-democrații vorbesc despre „funie în casa spânzuratului” atunci când își acuză de lașitate foștii parteneri de la guvernare.

„Marii oameni politici din PSD, tăcuți până de curând și aliniați în spatele unui lider, au ieșit în ultimele ore să acuze ALDE de lașitate. Ei bine stimabililor, dvs știți mai bine ce înseamnă lașitatea.

Cine vorbește de lașitate? Domnul Fifor, cel care a fost remaniat din funcția de ministru al Apărării de Liviu Dragnea în 2018, atunci când a fost episodul cu scrisoarea semnată și apoi neasumată. Atunci, dle Fifor, ați fost întruchiparea perfectă a tipului de laș în politică. Așa că, mai ușor cu acuzații de lașitate la adresa ALDE.

Cine mai vorbește de lașitate? Domnul Teodorovici? Cât timp a fost în afara Guvernului nu a știut decât să critice de pe margine. Marele zmeu Teodorovici, atunci când a intrat în Guvern, brusc, toate declarațiile sale belicoase au fost date uitării. Amnezie!

Iar acestea sunt doar două exemple. Nu mai vorbim de doamna Dăncilă, cea care a fugit de votul Parlamentului atunci când ALDE i-a cerut să facă restructurarea guvernamentală. Ei bine, acum va trebui să meargă singură în Parlament.

Așadar, să îi aud pe Mihai Fifor, Eugen Teodorovici sau doamna Dăncilă vorbind despre lașitate, e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Și vă mai spun ceva, membrii și simpatizanții PSD nu uită dovezile dumneavoastră de lașitate. Așa că, mai bine ați fi preocupați de propriile voastre probleme, de cum guvernați încă vreo câteva zile, în loc să căutați să dați vina pe ALDE pentru eșecul dvs”, a scris Toma Petcu pe Facebook.

Citește și: SURSE - Revine în forță planul 'Unirea': Pro România negociază cu 7-8 senatori PSD înființarea unui grup parlamentar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.