Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PNL, apel către românii care au votat Udrea, Macovei, Tăriceanu sau DD

PNL

În turul 2 al alegerilor prezindeţiale au intrat Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Orice vot va conta pe 16 noiembrie, însă candidatul ACL nu pare dispus să negocieze cu alte formaţiuni politice. Dincolo de rigiditatea de la centru, în teritoriu se curtează intens electoratul care nu a votat nici cu Ponta, nici cu Iohannis.

Nicolae Robu, vicepreşedinte PNL şi primar al Timişoarei, face apel la românii care au votat cu Elena Udrea, Monica Macovei, Călin Popescu Tăriceanu, Dan Diaconescu, Vadim Tudor, Kelemen Hunor şi Zsolt Szilagyi. Edilul le cere acestora să contribuie la "stoparea PSD-izării ţării".

"După alegerile parlamentare, lansam un apel la unificarea dreptei românești, în perspectiva alegerilor prezidențiale, dar și ca fapt în sine, probă de maturitate politică. Ei bine, între timp, principalele partide de dreapta - PNL și PDL - s-au unit. Îi chem, acum, pe VOTANȚII candidaților de dreapta - Monica Macovei, Călin Popescu-Tăriceanu, Elena Udrea, Hunor Kelemen și Zsolt Szilagyi -, dar și pe cei ai lui Dan Diaconescu și Corneliu Vadim-Tudor, ca cetățeni pe picioarele lor, să ni se alăture nouă, Alianței Creștin-Liberale, în lupta pentru stoparea PSD-izării țării, pentru asigurarea unei direcții de evoluție sănătoasă a societății românești, pentru o Românie stat de drept, stat al oamenilor cinstiți și harnici și nu al jefuitorilor, pentru o Românie cu fața spre Vest, parte a civilizației occidentale și nu țară bâjbâindă, expusă pericolului unei noi deturnări spre Est!", scrie Robu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.