Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PNL îl acuză pe soțul Gabrielei Firea în cazul azilelor groazei: 'Se știe că Pandele este un fel de vătaf al zonei'

Florentin Pandele

Vicepreședintele PNL Robert Sighiartău a declarat joi, la Realitatea PLUS, că PSD are o „problemă” pe care trebuie să o rezolve în Voluntari, acolo unde a funcționat unul din azilele groazei.

Liberalul a afirmat că primarul Florentin Pandele, soțul ministrului Familiei, Gabriela Firea, este „un fel de vătaf” în Voluntari și „ e clar că dânsul are o răspundere”.

Sighiartău a precizat că după demisia ministrului Muncii „la nivel politic mai sunt cateva persoane care trebuie sa raspunda” și l-a indicat pe liderul ANPC, Horia Constantinescu care „trebuia sa sesizeze problema asta de foarte mult timp” si sa anunțe DIICOT-ul.

„Iar privind Voluntariul, clar acolo este o problema pe care PSD trebuie sa o discute, pentru ca legaturile dlui Godei si a celor de acolo sunt clare, sunt legaturi de partid. Eu nu propun nimic, nu insinuez nimic, dar e clar ca la nivelul comunei Voluntari sunt probleme mari si de dl Pandele se stie foarte bine ca este un fel de vataf al zonei, stie tot ce mista, e clar ca dansul are o raspundere si va trebui sa aiba ceva efect tot acest scandal, pentru ca altfel nu se intampla nimic”, a declarat vicepreședintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.