Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PNL, în conflict cu un membru al familiei Swarovski

Manfred_Swarovski

Cu acestă ocazie, omul de afaceri a solicitat o întâlnire cu primarul Nicolae Robu, vicepreşedinte PNL la nivel naţional. Edilul a refuzat întâlnirea pe motiv că o firmă la care Manfred Swarovski este acţionar era implicată într-o licitaţie a Primăriei Timişoara.

Robu a făcut public episodul abia la câteva luni, când firma lui Manfred Swarovski - Swarco - a contestat licitaţia. Liberalul face apel la „instituţiile abilitate ale statului”, pentru a lămuri situaţia şi pentru a împiedica sabotarea proiectului.

„Proiectul trafic management, dar şi proiectul de creştere a securităţii în oraş cu camere video sunt blocate în licitaţii. Mereu apar contestaţii. Aştept ca instituţiile specializate ale statului să monitorizeze mai îndeaproape ce se întâmplă, pentru că este inadmisibil să riscăm să pierdem fonduri europene, pentru că de un an de zile mereu se cer clarificări şi se depun contestaţii pe aceste proiecte. Este o firmă – Swarco – vine de la Swarovski, pentru că este firma marelui deţinător sau promotor de cristale Swarovski. Sper că nu are nicio legătură faptul că mereu suntem contestaţi cu refuzul meu de a mă întâlni cu domnul Swarovski, venit cu un elicopter privat până la Timişoara. Dânsul a venit la Universitatea de Vest şi a vrut să se întâlnească cu mine. Eu am refuzat pe motiv că firma dânsului este înscrisă la licitaţie la primărie. Am considerat că oricâte elicoptere ar avea, totuşi nu am ce să mă întâlnesc cu dânsul în timp ce se desfăşoară licitaţia. Această firmă nu a prezentat o ofertă clară pentru primărie, ci doar contestă”, a declarat Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.