Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PSD: La cumpărături, și bucureștenii, pentru care chipurile Firea s-a bătut, mă întreabau adesea 'Ce îi trebuie lui Firea?'

Inquam Photos / Octav Ganea
gabriela firea

Vicepreședintele Regiunii Nord-Vest și vicepreședinte al organizației PSD Bistrița-Năsăud, Doina Pană, a declarat, vineri seara, că rezultatul votului din CEx a fost unul previzibil și că deși sunt colegi cărora nu le convine decizia, ei se vor supune majorității.

“A fost o discuție foarte foarte lungă, foarte importantă, s-au spus foarte multe lucruri care trebuiau din start discutate în interiorul partidului și nu în exterior. A fost o ședință benefică și vor urma multe altele. Este un rezultat la care ne-am așteptat, eu asta am văzut-o și din contactul cu cetățenii, nu numai la mine în județ, ci și în București. La cumpărături, și bucureștenii, pentru care chipurile Firea s-a bătut, mă întreabau adesea 'ce îi trebuie lui Firea?'. Fac abstracție de primarii, care nici nu au vrut să audă (de schimbarea lui Liviu Dragena – n.r.). Oamenii ne-au trimis aici să lucrăm, pentru a ne război”, a declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX, Doina Pană, vicepreședinte al Regiunii Nord-Vest și vicepreședinte al organizației PSD Bistrița-Năsăud.

CITEȘTE ȘI: Capcanele din magazinele de haine: 9 lucruri pe care vânzătoarele nu ți le vor spune

Pană a mai spus că într-un partid mare, chiar dacă există frustrări, membrii se supun majorității.

„Este adevărat că în orice partid există frustrări, suntem un partid mare și trebuie să te supui majorității. Probabil că nu îți convine întotdeauna, probabil că nu este ceea ce tu doreai și apare o frustrare, dar nu înseamnă că nu trebuie să îți vezi scopul important pentru care te-ai angajat în politică. Suntem la guvernare trebuie să ducem până în capăt guvernarea, trebuie să vedem de interesul celor care ne-au trimis aici și astea nu sunt cuvinte mari, chiar asta este realitatea”, a mai spus Doina Pană.

Președintele PSD Liviu Dragnea a spus, după ședința Comitetului Executiv, că au fost 56 de voturi pentru susținerea sa în ședința CEx, 8 pentru demisie și o abținere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.