Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedintele Asociaţiei 'Împreună pentru A8' se delimitează de bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe Mihai Chirica: 'Este un frustrat'

mihai chirica atacat iaurt

Vicepreşedintele Asociaţiei "Împreună pentru A8", Cătălin Urtoi, susţine că bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe edilul Mihai Chirica în timpul ceremoniilor de Ziua Unirii este "un personaj frustrat", de care asociaţia se delimitează.

"Nu-l cunoaştem, nu ştim cine este. Este un personaj frustrat, de care ne delimităm ferm. Am avut nenumărate acţiuni de protest în ultimii ani, dar niciodată nu au existat astfel de ieşiri”, a declarat, pentru News.ro, vicepreşedintele Asociaţiei "Împreună pentru A8”, Cătălin Urtoi.

Această asociaţie a organizat protestul susţinătorilor pro-autostradă desfăşurat, duminică, în centrul Iaşiului.

Cătălin Urtoi a afirmat că jandarmii au avut încredere că protestul asociaţiei pro-autostradă nu va degenera şi că nu au fost montate garduri metalice în piaţă.

"Jandarmii nu au pus garduri şi nici nu au format un cordon în faţa noastră. Au stat în spate, pentru că ne cunosc şi au încredere că suntem de bună-credinţă”, a declarat Cătălin Urtoi.

Primarul Mihai Chirica a fost atacat, duminică, de un protestatar în timpul manifestărilor din Piaţa Unirii din Iaşi, fiind stropit pe faţă şi pe haine cu iaurt. Bărbatul, care a spus că este fost ofiţer militar, a fost ridicat de forţele de ordine.

VIDEO Mihai Chirica, mesaj după ce a fost stropit cu iaurt: 'Un semnal de alarmă pentru toată clasa politică din România'

Oamenii l-au huiduit, duminică, pe Mihai Chirica încă din momentul apariţiei în Piaţa Unirii.

Chirica s-a retras în Hotelul Traian pentru a se spăla pe faţă, dar şi pentru a-şi curăţa haina. În acelaşi timp, protestatarul a fost ridicat de forţele de ordine pentru a fi legitimat.

Ulterior, Mihai Chirica a declarat jurnaliştilor că a fost vorba de iaurt, dar că nu va depune plângere împotriva persoanei care l-a stropit.

Edilul crede că politicienii trebuie să fie atenţi la ceea ce fac, pentru că s-au acumulat multe frustrări în societate în ultimii 30 de ani.

"Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc. Omul şi-a vărsat năduful pe mine", a afirmat edilul Mihai Chirica.

Manifestările de Ziua Unirii din Piaţa Unirii au durat 30 de minute, în piaţă fiind prezente peste 500 de persoane.

Peste o sută de ieşeni au protestat, duminică, având bannere şi pancarte cu mesaje pro-autostradă, acţiunea desfăşurându-se în Piaţa Unirii, unde au avut loc manifestările oficiale dedicate Unirii Principatelor Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.