Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedintele federaţiei surinameze de fotbal a fost suspendat trei ani de CONCACAF

Operation World
Surinam

Confederaţia de fotbal din America de Nord, America Centrală şi Caraibe (CONCACAF) l-a suspendat timp de trei ani pe Ronnie Brunswijk, actualul vicepreşedinte al federaţiei din Surinam, pentru fapte de corupţie, transmite AFP.

Brunswijk, 60 ani, proprietarul clubului Inter Moengo Tapoe, a oferit bani jucătorilor echipei CD Olimpia (Honduras), după un meci oficial din Liga CONCACAF. În partida tur din optimile de finală, disputată marţi, Olimpia s-a impus cu 6-0, dar pe teren a intrat şi Brunswijk, în calitate de căpitan al echipei sale şi a jucat timp de 54 minute în atac, alături de fiul său Damian Brunswijk. După meci el a fost filmat în vestiarul Olimpiei unde a oferit bancnote celor de acolo, înainte de a pleca cu un tricoul al echipei honduriene.

CONCACAF a precizat într-un comunicat că după ce a analizat probele video, care au circulat pe reţelele de socializare după meci, şi declaraţiile furnizate de cele două cluburi, Comisia sa de disciplină a constatat grave violări ale regulamentelor de integritate şi a decis suspendarea lui Ronnie Brunswijk din orice activitate legată de fotbal timp de trei ani, informează Agerpres.

În plus, cele două cluburi au fost descalificate şi excluse din actuala ediţie a Ligii CONCACAF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.