Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele liberalilor în acuză pe Ciolacu că vrea destructureze PNL: Săptămânal sunt aduși primari să vorbească cu Ciolacu

Ziarul Financiar
Robert-Sighiartau

Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, a comentat valul plecărilor liberalilor în tabăra PSD. Potrivit acestuia, Marcel Ciolacu se pregătește să destructureze PNL și să îl aducă la un scor irelevant.

Robert Sighiartău a precizat, într-o intervenție la B1, că săptămânal se negociază cu primarii PNL pentru a trece în barca PSD.

„Noi suntem în alianță la guvernare cu un partid care nu ne respectă. PSD nu respectă PNL, indirect nu îl respectă nici pe Nicolae Ciucă pentru că vedem săptămânal primari care sunt intimidați, care sunt dispuși sau aduși să vorbească cu Marcel Ciolacu, să negocieze pentru a face o trecere de la PNL la PSD.

E foarte clar faptul că Marcel Ciolacu se pregătește să fie candidatul PSD la prezidențiale și are nevoie de un PNL foarte slăbit să intre în turul doi cu George Simion și să câștige prezidențialele.

Marcel Cioalcu va încerca să destructureze PNL și să îl aducă la un scor irelevant. Acesta este motivul pentru care speră BPN de vineri să luăm decizia cea mai potrivită, o rupere de PSD în ceea ce privește posibilele alianțe de anul viitor. 70% din electoratul PNL nici nu vrea să audă despre o alianță cu PSD”, a declarat liberalul.

Acesta a precizat că PSD își dorește anul următor toată puterea și nu respectă partenerii de coaliție.

„Sper ca în următoarele săptămâni PNL și conducerea să înțeleagă că va trebuie să schimbăm radical strategia cu PSD tocmai pentru a ne putea prezenta în fața alegătorilor cu demnitate. Altfel vom avea mari probleme”, a conchis Sighiartău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.