Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele Parlamentului European, ATAC FURIBUND la adresa Elenei Udrea: Are o dorință bolnavicioasă

ioan mircea pascu

Atac extrem de dur al vicepreședintelui Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, la adresa Elenei Udrea după ce aceasta a făcut o serie de declarații belicoase la adresa unor personaje importante din politica românească și nu numai.

"Citesc titlurile din presa și văd ca Madam Udrea figurează in mai toate, cu povesti din detenție, urări de Craciun pt adversari, analize politice, in fine, cu de toate pentru toți ...

Oare realizează ca dorința ei bolnavicioasa de a se afla in centrul atenției este, in buna măsura, responsabila de tot ce a patit?

Caci, dacă nu era o ținta atât de vizibila, poate ca nici cei care vroiau sa salveze regimul Băsescu (statul paralel și furăciunile acoliților) nu ar fi selectat-o tocmai pe ea pentru sacrificiul public, in speranța ca lumea se va mulțumi cu sângele ei și-i va da uitării pe toți ceilalti...

Nici când a ajuns, ca sa scape, tocmai in Costa Rica, in loc sa se retragă in vreo localitate mai mică, de prin nordul țării, de-o pilda, unde sa stea pana uita lumea de ea, Madam Udrea s-a instalat tocmai in capitala, de unde a început sa “arunce” in dreapta și stânga cu știri despre ea, din dorința sinceră de a nu fi ... uitată!?

Ce sa-i faci, ca sa nu folosesc proverbul românesc atât de cunoscut cu animalul pe care tocmai il savurăm in aceste zile, o sa inventez o “zicere”, care suna așa: dacă închizi paunul și nu îl lași sa-și etaleze coada in fata tuturor, moare!", scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.