Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele PNL Adrian Cozma: 'Cele patru școli din Satu Mare nu o să fie nici comasate, nici desființate'

Radu Pop
adrian cozma deputat PNL

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte al PNL, a primit răspunsul oficial de la conducerea Ministerului Educației la interpelarea pe care a adresat-o cu privire la intenția conducerii Primăriei Satu Mare de a desființa, respectiv comasa patru licee tehnologice sătmărene, informează satumareonline.ro.

Deputatul sătmărean a fost asigurat că cele patru licee, respectiv Liceul tehnologic „Ion I.C. Brătianu”, Liceul Tehnologic ”Unio-Traian Vuia”, Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” și Liceul Tehnologic ”Elisa Zamfirescu”, nu vor fi nici comasate, nici desființate, ci vor continua să funcționeze normal, ca până acum.

”Vreau să îi asigur pe elevii, pe părinții și pe profesorii din Satu Mare că nu voi permite nimănui să își bată joc de școlile noastre și să le târască în dispute politice. Dimpotrivă, mă voi lupta să aducem în municipiu și în județ cât mai multe investiții în infrastructura școlară și în dotări! De asemenea, vreau să transmit conducerii administrației locale a municipiului Satu Mare, care a încercat să desființeze două licee de tradiție doar pentru că erau românești, să înceteze să mai provoace tensiuni în interiorul comunității locale și să abandoneze orice demers care face rău școlii și elevilor. Interesele ascunse ale actualei administrații din Satu Mare nu mai pot fi mascate la infinit sub umbrela gesturilor provocatoare”, a declarat Adrian Cozma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.