Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PSD, critică DUR intenţia de modificare a Codului Fiscal: Este o mizerie

Vicepreşedintele PSD Doina Pană (foto), deputat de Bistriţa-Năsăud, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul pe care îl reprezintă "nu va permite" ca proiectul privind modificarea Codului fiscal să devină realitate, adăugând că acesta este "o mizerie".

Citeşte şi: Reţinere de ULTIMĂ ORĂ anunţată de DNA

"Să vii să bulversezi în halul acesta, nu am mai întâlnit. Vreau să asigur bistriţenii: această mizerie nu se va întâmpla. Domnul Dragnea a trimis o scrisoare deschisă către domnul Dacian Cioloş, să vină în faţa Parlamentului şi să prezinte şi o situaţie a economiei româneşti, adică ce ascund încât trebuie să iasă cu asemenea măsuri (...), şi să spună clar, să aibă o poziţie clară ce mai pregăteşte acest guvern până când va trebui să plece", a spus Pană.

Citeşte şi: Nereguli descoperite la CNADNR. Cifre incredibile prezentate de Ministerul Transporturilor

Vicepreşedintele PSD a adăugat că, în cazul în care modificarea Codului fiscal se va face printr-o ordonanţă de urgenţă, aceasta va fi prima modificată dacă social-democraţii vor reuşi să formeze viitorul Executiv.

Citeşte şi: Victor Ponta, DEMORALIZAT total: 'Mă voi cufunda în abis'

"PSD nu va permite să se întâmple aşa ceva şi că dacă, totuşi, vor avea neobrăzarea să iasă cu o ordonanţă de urgenţă, care ştim foarte bine că intră în vigoare din momentul în care iese, dacă vom avea votul lor şi vom face guvernul - şi eu sper că acest lucru se va întâmpla -, va fi prima măsură pe care o să o îndreptăm", a mai declarat Doina Pană, citată de agerpres.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.