Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, a depus jurământul de învestire

Moldpres
Cristina Gherasimov

Cristina Gherasimov, viceprim-ministru pentru integrare europeană și coordonatoare a activității Biroului pentru Integrare Europeană, din cadrul Cancelariei de Stat, a depus jurământul de învestire, în prezența președintelui Maia Sandu și a prim-ministrului Dorin Recean, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului, relatează stiripesurse.md

Șeful Executivului a subliniat că experiența profesională a noii membre a Cabinetului de miniștri va contribui la organizarea eficientă a proceselor și va accelera realizarea agendei europene a țării. „Prioritatea noastră este să construim Europa acasă, iar integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană este cel mai important obiectiv pe care îl avem de realizat”, a spus premierul Dorin Recean.

Tot astăzi, oficiala a fost prezentată de prim-ministrul Dorin Recean, conducătorilor clusterelor pentru pregătirea de aderare la Uniunea Europeană. Potrivit prim-ministrului, efortul comun urmează a fi depus atât la realizarea negocierilor cu partea europeană, cât și la ajustarea proceselor în interiorul țării: „Vom beneficia de expertiza partenerilor noștri străini, vom implica societatea civilă și mediul de afaceri. Am încrederea că, împreună, vom găsi o formulă care ne va ajuta să avem un proces de integrare echilibrat”.

La rândul său, vicepremierul pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, a vorbit despre pașii următori și obiectivele cheie în realizarea obiectivului de țară: „Este o etapă nouă pentru Republica Moldova, din momentul în care avem decizia oficială de lansare a negocierilor. Vă mulțumesc pentru implicarea de care ați dat dovadă până în prezent și vă îndemn să continuăm munca ca să aducem țara noastră în Uniunea Europeană”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.