Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimar, lăsat fără atribuții de către primar pentru că nu și-a respectat cuvântul

www.profit.ro
Palatul Ghica Bacău

Viceprimarul Cristian Ghingheș nu și-a respectat atribuțiile, cuvântul dat băcăuanilor și cuvântul dat echipei din care face parte, explică primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, demiterea viceprimarului, potrivit Mediafax.

Stanciu Viziteu spune că a decis demiterea lui Cristian Ghingheș din funcția de viceprimar după discuții și consultări cu reprezentanți ai Primăriei Bacăului și colegi, deoarece viceprimarul nu ar fi respectat angajamentele pe care și le-a luat când a ocupat funcția.

„Printre cele mai importante atribuții pe care i le-am oferit au fost salubrizarea, spațiile verzi și situația câinilor comunitari. După cum se poate vedea, sunt domenii importante cu un impact major asupra vieții noastre de zi cu zi și prin delegarea acestora i-am arătat maximă încredere și colegialitate domnului Ghingheș. Fix pe aceste domenii am avut cele mai multe critici din partea băcăuanilor. Astfel, la primărie, în ultimele luni, au venit: 278 de plângeri în care se vorbea despre probleme legate de curățenia în oraș; 556 de plângeri ce vizau situația spațiilor verzi și a parcurilor din municipiu, în special întârzieri în toaletarea gardurilor vii și a ierbii crescute în oraș, precum și multe avarii la iluminatul public cauzate de toaletarea improprie a copacilor realizată toamna trecută; 39 de plângeri ce vizau situația câinilor comunitari care au devenit din ce în ce mai violenți dar și condițiile improprii în care erau ținuți câinii comunitari la adăpostul primăriei. Aici am avut un control din partea Poliției Animalelor, control finalizat cu amendă”, spune Lucian Daniel Stantiu Viziteu, pe Facebook.

Primarul adaugă că Ghingheș „nu și-a respectat atribuțiile de viceprimar, nu și-a respectat cuvântul dat băcăuanilor, nu și-a respectat cuvântul dat echipei din care face parte” și deși i-a atras atenția, Ghingheș ar fi refuzat să discute punctual despre atribuțiile sale.

„În loc de muncă, dedicație și seriozitate, domnul Ghingheș a continuat să se ocupe în mare parte de alte priorități decât cele ale băcăuanilor. Decizia luată împreună cu colegii mei se bazează strict pe activitatea domnului Ghingheș. Decizia este una pur administrativă, fără nicio altă motivație. Îi înțeleg supărarea domnului Ghingheș, însă din păcate a avut 10 luni la dispoziție pentru a arăta că îi pasă de problemele Bacăului”, mai spune primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.