Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, demască mafia imobiliară din Sectorul 2

Aurelian Badulescu

PMB a organizat miercuri o dezbatere publică pentru Planul Urbanistic Coordonator al Sectorului 2. Acest document stabilește ce se poate construi pe fiecare teren din zona administrată de Primăria Sectorului 2. Documentația prezentată de reprezentanții primăriei de sector a fost criticată dur atât de societatea civilă cât și de reprezentanții Primăriei Capitalei.

PUZ-ul a fost realizat la comanda Primăriei Sector 2, condusă de primarul PSD, Toader Mugur Mihai și de liberalul Dan Cristian Popescu.

Planul Urbanistic Coordonator al Sectorului 2 propus de cuplul transpartinic Mihai Toader - Dan Cristian Popescu are în vedere transformarea a peste 30 de hectare de teren de pe malul Lacurilor Colentina, Tei, Plumbuita și Fundeni, dar și de la parcul de lângă Arena Națională din spații verzi în zone unde se pot construi blocuri și case.

Printre zonele unde se propune schimbarea destinației de spațiu verde se numără: fosta bază sportivă a RADET de pe Calea Floreasca, o zonă de la intersecția bd. Barbu Văcărescu cu strada Țițeica, zona unde este construit Clubul Bamboo, zona fostelor pepiniere din Petricani, Insula Tibiscum de pe Lacul Fundeni și o bucată din spațiul vedre de la Arena Națională. Aceste terenuri sunt proprietate privată, majoritatea fiind retrocedate.

Unul din cei mai duri critici ai PUZ-ului prezentat de Primăria Sectorului 2 a fost viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Acesta acuză jocuri subterane și mafia imobiliară, spunând că vor să transforme Sectorul 2 în cea mai mare afacere imobiliară în următorii 10 ani.

”Baza RADET va rămâne bază sportivă cât eu și cu câțiva oameni de bine vom rămâne în Consiliul General, pentru că din păcate exagerează și nu mai au limită aceste grupuri de interese care nu fac decât să transforme Sectorul 2 în cea mai mare afacere imobiliară pentru următorii 10 ani.

Ascultați ce spun eu, nu sunt partizan nici cu dl Nicușor Dan, nici cu Dan Trifu, care mi-au mâncat viața de când am venit eu în Consiliul General, dar așa ceva nu voi tolera dragi edili ai Sectorului 2. Acea complicitate între grupul de consilieri, din păcate chiar și rușinos și PSD, și acei liberali care se dau cu c...ul de pământ atunci când este vorba de corectitudine, dar iată că nu este așa. Trebuie să începem de aici să lămurim”. – a declarat Aurelian Bădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.