Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Dan Cristian Popescu, din nou în control în cea mai mare piață agro-alimentară din București

Primaria Sectorului 2
DCP

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a întreprins în această marți o vizită inopinată de verificare măsurilor pe care viceprimarul împreună cu directorul ANPC le-au solicitat duminică agenților comerciali din Piața Obor.

Urmare a acestei vizite, viceprimarul Dan Cristian Popescu și directorul ANPC au constat faptul că toti comercianții și conducerea Pieței Obor s-au mobilizat și astăzi toate produsele erau protejate cu folie transparentă iar comercianții purtau măști de protecție și mănuși și accesul se face separat, intrare și ieșire. Distanța pe care clienții trebuie să o respecte a fost marcată corespunzător, iar aglomerația din zilele trecute nu mai exista.

" Am dispus ca până vineri toată marfa să fie protejată și cu plexiglas, iar vânzătorii să primească și viziere. De asemenea, am cerut ca în intervalul 11-13, să intre cu prioritate persoanele peste 65 de ani. Revin cu apelul meu, persoanele care nu sunt condiționate de intervalul orar să nu mai vină la cumpărături atunci când seniorii au prioritate pentru că vor aștepta în afara pieței. Vă rog să fiți responsabili și să înțelegeți că trebuie să respectăm măsurile impuse de autorități pentru a rămâne cu toții sănătoși #Aca2ă. " , a declarat viceprimarul PNL al sectorului 2 Dan Cristian Popescu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.