Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul oraşului Babadag neagă informaţiile potrivit cărora ar fi cercetat de poliţişti, după ce s-a spus că și-a fotografiat buletinul de vot

Inquam Photos/ Octav Ganea
vot alegeri

Viceprimarul oraşului Babadag, Iordan Năstase, se pune la dispoziţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea pentru a dovedi că nu şi-a fotografiat buletinul de vot şi susţine că-i va chema în instanţă pe cei care au atentat la integritatea personală, a anunţat acesta pe pagina de socializare, anunță AGERPRES.

Citește și: Nicolae Bădălau îl atacă dur pe Rareș Bogdan:’Cum ţi se face din nou foame, cum scrii despre Bădălău şi despre Diaspora’

El susţine că a votat după ce IPJ a făcut publică informaţia privind cercetările poliţiştilor în cazul unei persoane care a postat pe o reţea de socializare buletinul de vot ştampilat cu menţiunea "Votat".

"Vă anunţ că mi-am exercitat dreptul constituţional de vot la orele 16,44. În sprijinul celor afirmate mai sus, voi pune la dispoziţia organelor abilitate, dovezi concludente. Tot ca şi dovezi, cu toate că e logic că, în momentul în care votezi, pe tabletă este înregistrată ora votului (aşa ar fi normal), deci voi solicita expres şi declaraţiile membrilor din secţia de votare nr. 59 Sala de sport Toma Aurel. Voi acţiona în judecată persoanele ce au atentat la integritatea personală şi a partidului pe care îl reprezint cu mândrie", a scris viceprimarul Iordan Năstase.

IPJ Tulcea a anunţat în jurul orei 16,00 că cercetează cazul unei persoane din oraşul Babadag care ar fi continuat propaganda electorală după încheierea campaniei.

Citește și: Cozmin Gușă face dezvăluiri bombă: A făcut fel de fel de demersuri să mă aresteze

Persoana respectivă a postat pe o reţea de socializare o fotografie reprezentând un specimen al unui buletin de vot pe care este aplicată ştampila "Votat" pe unul dintre candidaţi şi a recomandat votarea unui candidat.

Reprezentanţii IPJ nu au menţionat dacă persoana cercetată ocupă o funcţie publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.