Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul PNL al Timișoarei ÎL UMILEȘTE pe Fritz după ce carantina s-a ridicat: A fost INUTILĂ și a creat iritare

Cosmin Tabara

Începe circul între PNL și USR, după ce măsura de carantinare a Timișoarei nu a fost prelungită. Rata de infectare a crescut de la 7.48, valoarea cu care s-au impus restricțiile, la 8,19 la mie, valoare cu care s-a ridicat măsura. Liderii PNL Timiș au respins măsura și au susținut că ea este inutilă, însă Timișoara a intrat în carantină abia după ce prefectul USR Zoltan Nemeth a fost numit în funcție și după mai multe apeluri publice făcute de primarul Dominic Fritz.

Acum, viceprimarul PNL al Timișoarei, critică decizia și spune că a fost inutilă. Cosmin Tabără spune că era previzibil că măsura nu va funcționa.

"Bazându-mă pe rezultatele obținute prin instituirea carantinei în Dumbrăvița, Ghiroda, Constanța sau alte localități, încă înainte de votarea intrării în carantină a Timișoarei, am spus că NU sunt de acord cu această măsură. Și nu eram pentru că o carantină luată doar de dragul de a arăta că facem ceva nu are cum să dea rezultate!

Pe de altă parte, modalitatea de calcul, dar și modul cum am reacționat la creșterea ratei de infectare mă determină să cred că altele erau măsurile care trebuia luate, lucru de care sunt convins și astăzi!

Creșterea numărului de locuri în ATI, prevenția pentru a preîntâmpina răspândirea bolii și ridicarea nivelului de vaccinare trebuie să fie măsurile urgente! Cred că trebuie pus accent pe echipe mobile de vaccinare, să acoperim o arie cât mai mare de cetățeni imunizați!

Carantina impusă Timișoarei doar a iritat, a umplut magazinele mari de oameni, a creat o discrepanță între privat și stat, a adus mari prejudicii sectorului privat, mult lovit din punct de vedere economic în ultimul an!

E nevoie de implicarea și aportul fiecărui cetățean pentru a putea depăși acest moment dificil, să fim uniți și să ne protejăm unul pe altul! La fel cum fiecare mic sau mare întreprinzător trebuie să-și aducă aportul și contribuția la respectarea măsurilor prin care să putem combate virusul și să revenim la viață normală!

"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.