Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul USR-ist al Capitalei și consiliera lui, fostă șefă a tineretului PSD, au început campania de recrutare pentru USR printre managerii de spitale

Facebook
Voiculescu Tomescu

Viceprimarul USR al Capitalei, Horia Tomescu, și consiliera lui personală, Oana Sivache, fost vicepreședinte al Tineretului PSD din Dâmbovița, au început campania de recrutare pentru USR și fac vizite managerilor de spitale din București pentru a-i convinge să se înscrie în USR.

În 2018, Oana Sivache a obținut 4 puncte din 100 la proba scrisă a concursului pentru avansarea în grad în cadrul Serviciului Implementare Proiecte din cadrul ASSMB, fiind astfel singurul candidat respins la această probă. În prezent, Oana Sivache lucrează la Spitalul Sfântul Luca.

Experiența ei anterioară nu are nicio legătură cu domeniul sănătății, ea lucrând la Columna TV și la Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița SA.

Oana Sivache a fost vicepreședinte al TSD filiala Dâmbovița și este omul de încredere al baronului PSD de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. În 2015, Sivache a semnat adeziunea la UNPR, filiala Târgoviște.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.