Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VICTIMĂ celebră pentru Sepp Blater: Pe cine a HĂRȚUIT SEXUAL fostul șef al FIFA

Fostul portar al naţionalei feminine de fotbal a SUA, Hope Solo, l-a acuzat pe Sepp Blatter de hărţuire sexuală. Fostul preşedintel al FIFA a catalogat acuzaţiile drept "ridicole".

"Sepp Blatter m-a apucat de fese. A fost la ceremonia de decernare a Balonului de Aur (n.r. - din 2013), chiar înainte de a urca pe scenă", a declarat Solo, într-un interviu acordat cotidianului portughez Expresso.

Citește și: Foarte interesant! Cine este cel mai bine plătit angajat din România și ce funcție are acesta

La festivitatea de decernare a Balonului de Aur din 2013, Solo şi Blatter au înmânat trofeul pentru cea mai bună jucătoare de fotbal americancei Abby Wambach.

Contactat de The Guardian, purtătorul de cuvânt al lui Blatter a replicat: "Aceste acuzaţii sunt ridicole".

Citește și: Toți șoferii sunt vizați: În funcție de ce s-ar putea calcula noua taxă auto și cine ar putea plăti cel mai mult

Publicaţia britanică a luat legătura şi cu Solo, care a afirmat că a fost şocată de gestul lui Blatter.

"Am fost şocată. A trebuit să mă adun repede ca să o prezint pe coechipiera mea care primea cel mai mare premiu din carieră şi să sărbătoresc cu ea acel moment, astfel că mi-am mutat toată concentrarea pe Abby", a spus Solo, în vârstă de 36 de ani.

Citește și: Inedit! Cine sunt marii câștigători, după revoluția fiscală și cine va fi afectat de scăderea impozitului pe venit

Dublă campioană olimpică şi campioană mondială, Hope Solo are 202 selecţii în naţionala SUA, între 2000 şi 2016, şi a fost considerată una dintre cele mai bune portăriţe din lume.

Cariera ei a luat sfârşit după ce a fost suspendată şase luni din naţională, pentru că a criticat reprezentativa Suediei, în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio. La 12 august 2016, Solo a afirmat că SUA a jucat contra unei "echipe de laşe", după ce americancele au fost eliminate de suedeze, scor 4-3, la loviturile de departajare, în sferturi la JO.

Citește și: Comisia Europeană deschide o anchetă împotriva României: Ce autoritate publică este luată în vizor și de ce .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.