Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victimele exploziei dintr-un bloc de garsoniere sunt în stare stabilă; o persoană are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului

ISU Cluj
Explozie

Cele patru victime ale exploziei produse, joi dimineaţa, într-un bloc de garsoniere din municipiul Tulcea, sunt în stare stabilă, a declarat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu, potrivit Agerpres.

"Una dintre persoane are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, iar celelalte victime prezintă plăgi superficiale. Ele au fost transportate la spital şi sunt stabile din punct de vedere hemodinamic", a precizat managerul SJA. 

O ambulanţă a SJA Tulcea este în continuare în apropierea locului în care a avut loc deflagraţia, pentru a interveni rapid în cazul în care situaţia o va mai impune, potrivit sursei citate.

Citește și: Ministrul Educației anunță controale în școli de săptămâna viitoare: 'Vreau să merg în școli fără să anunț'

Pompierii cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul şi verifică structura de rezistenţă a imobilului, pentru a stabili dacă acesta mai poate fi locuit. 

O explozie a avut loc, joi dimineaţa, într-un bloc de garsoniere din municipiul Tulcea, 24 de apartamente şi mai multe maşini aflate în parcarea din apropiere fiind afectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.