Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Becali plânge din închisoare: 'E TORTURĂ PSIHICĂ'! De când n-a mai ieșit din penitenciar

www.sptfm.ro
Victor Becali

Victor Becali și Cristi Borcea sunt ultimii doi condamnați din cei şapte în Dosarul Transferurilor care încă se mai află în spatele gratiilor.

Fostul impresar a vorbit pentru prima dată de când se află la închisoare şi s-a plâns de condiţiile pe care le îndură în detenţie. "Ce mai mare problemă în penitenciar e cu eliberarea condiţionată. Atunci se suferă cel mai mult. Aia este tortură, se poate numi totura psihică. Nu mi se mai dă învoire şi că mi se spune că am un alt dosar pe rol. Păi şi ce dacă? Toată legea aia a fost anulată printr-o decizie a instanţei. Nu-mi poate influenţa cu nimic comportamentul din acel dosar. Eu fac fracţia oricum. Aceste puncte au fost abrogate printr-o decizie a ÎCCJ.

Citește și: Unul dintre cei mai bogaţi români a ajuns 'în sapă de lemn': Decizia DISPERATĂ pe care a luat-o

Eu n-am fost acasă de un an şi 4 luni. Mi se resping cererile şi nici măcar nu se motivează. Am fost sancţionat o dată în 2014. I-a venit rău lui Borcea şi l-au dus la spital şi am sunat familia lui să-i anunţ. Am sunat de pe cartela şi telefonul lui şi nu aveam voie. Cei de la penitenciar mi-au spus că mă înţeleg omeneşte, dar aia e.

Fratele domnului Traian Băsescu stă cu mine în camera. E un om bolnav, care are probleme de sănătate. Probabil în condiţiile astea, pentru că este fratele lui Băsescu, nu-l ajută. I se întâmplă ce mi se întâmplă şi mie. Nu are voie să muncească în exterior, că poate ne vede cineva şi ne pozează", a spus Becali la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.