Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciorbea, despre 'darurile cele mai de preț' lăsate de Regina Ana românilor

ciorbea

Fotul premier Victor Ciorbea, actualul Avocatul al Poporului, transmite un mesaj despre Regina Ana și despre rolul acesteia în viețile românilor, în contextul trecerii în eternitate a soției Regelui Mihai.

„Prin trecerea la cele veșnice, Regina Ana lasă ca daruri cele mai de preț curajul, spiritul liber și frumos, umorul blând și energia copilărească ce au caracterizat-O mereu, generațiilor viitoare și urmașilor Majestăților Lor”, afirmă avocatul Poporului, Victor Ciorbea, într-un mesaj de condoleanțe transmis Familiei Regale.

În timpul guvernului condus de Victor Ciorbea, Majestatea Sa Regele Mihai și-a recăpătat cetățenia română și pașaportul românesc. Tot în acea vreme s-au început demersurile pentru retrocedarea Palatului Peleș, proces care a durat mai mult de opt ani.

„Cea care a fost întotdeauna 'soldatul credincios' al Majestății Sale Regele Mihai I al României va rămâne un model pentru toți cei care au înțeles să își slujească țara și Suveranul, ca simbol și reprezentant al acesteia, ca bunul cel mai de preț al existenței”, mai spune Victor Ciorbea, ca un mesaj pentru generațiile viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.