Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a depus PLÂNGERE împotriva șefului interimar al DIICOT, după ce procurorul l-a AMENINȚAT la televizor: 'A scăpat boii, eu nu tac din gură' -VIDEO

Victor Ciutacu mesaj 3

Jurnalistul Victor Ciutacu și procurorul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, au avut un schimb mai acid de replici, în direct, la România TV, miercuri seara. Horodniceanu a spus că ”deocamdată” nu-l acuză de nimic pe Ciutacu, însă ”o să vedem dacă se merită”.

Joi, Ciutacu a anunțat că a depus plângere împotriva șefului interimar al anti-mafia. Plângerea a fost depusă la CSM, pentru ca procurorul șef al DIICOT să fie cercetat disciplinar.

”Povestea e simplă. Horodniceanu a scăpat boii, eu nu tac din gură și nu mă întorc cu spatele. Indiferent cât spriijin și de unde ar avea el. Când ai cătușele în mână, nu ieși la tv să ameninți lumea că s-ar putea să le probeze; nici pe Ciutacu, nici pe Ceaușescu din mormânt, nici pe Salam din Berceni. Sau, dacă o faci, răspunzi pentru faptele tale. Motiv pentru care am depus plângerea la organele abilitate. Pentru că istoria recentă m-a reținut ca pe un băiat stăpân pe mijloacele lui de supraviețuire și care face urât la presiuni. Mai departe scrie-n carte...”, anunță Victor Ciutacu.

Citește și: Dezastru pentru H&M! Retailerul de îmbrăcăminte, obligat să se conformeze! Plângeri pe bandă rulantă .

În videoclipul de mai jos puteți urmări schimbul de replici dintre jurnalistul Victor Ciutacu și procurorul Daniel Horodniceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.