Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a explodat: CTP e o mizerie de (sub)om

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a dezlănțuit la adresa lui Cristian Tudor Popescu despre care spune că se exprimă ca ultimul ticălos.

„CTP e o mizerie de (sub)om. Dar asta nu e o stire, ci o stare de fapt. Stirea e ca fostul mare ziarist de talent nu mai are nici instinctul primar necesar practicarii acestei meserii. Altfel, inainte sa-si imprastie zoaiele, ar fi butonat pe telecomanda, sa verifice. Macar la fix, din ora-n ora.

Asa-i cand esti expirat, nimeni nu te mai angajeaza (ca nu mai sperii pe nimeni) si ajungi la mila lu’ Tolontan. Care te tine in geam, sa nu te rateze postasul cu pensia, ca sa se foloseasca de tine. Ce caine ai fost si ce jigodie ai ajuns, Cristi…

P.S. In tara lu’ Tucker Carlson, ai fi platit in instanta toti banii pe care i-ai pus la saltea din leafa ta de jurnalist cinstit si de restul ai fi plantat panselute la Sectorul 1. La noi, dupa ce ti-ai batut joc de munca de o zi a unei redactii, cea a Romania TV, care a anuntat prima tentativa de lovitura de stat, se prezuma ca ai libertatea de a te exprima ca ultimul ticalos, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.