Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a EXPLODAT: detalii neașteptate din procesul cu soțul Alinei Gorghiu

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost dat în judecată de Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu. Conform lui Ciutacu, obiectul procesului îl constituie comentariile din cadrul emisiunilor de la România TV pe subiectul declarațiilor lui Victor Ponta, conform cărora Lucian Isar ar fi fost dat afară din Guvern pentru că a cerut o șpagă de două milioane de euro și ar fi ofițer acoperit.

Vezi și: Lovitură GREA pentru Anda Adam. Soțul vedetei, săltat de DIICOT/ SURSE

”Nu ne-am luat de la nimic, dar constat acum că Isar e procesoman, din actele prezente la dosar observ că are un proces pe care l-a intentat Paulei Rusu și postului în 2014, deci omul e pe treabă. Pe scurt, domnul Isar ne reproșează mie și lui Niels Schnecker, care s-a nimerit săracul într-o emisiune, noi care nici nu ne-am ocupat în mod special de domnul Isar, dar el ne reproșează că am dat pe post declarațiile lui Ponta, cele în care l-ar fi dat afară din Guvern Ponta sau, mă rog, a cerut retragerea Crin Antonescu, pentru că ar fi cerut o șpagă de două milioane de euro și insinuările lui Ponta că e ofițer acoperit și din acest motiv a ajuns în Guvern. Declarațiile respective le-au comentat toți, dar noi poate le-am comentat mai neconform cu înaltele principii liberale.

Vezi și: Traian Băsescu povestește un EPISOD care-i poate ÎNCHEIA cariera lui Dacian Cioloș

Am aflat și eu acum, pentru că domnul Isar a depus un CV la dosar și are și o funcție, o sinecură de unde ia bani. Este șef al Consiliului de Supraveghere de la Banca Feroviară, oare domnul Isărescu știe? Așa scrie la CV-ul public al domnului Isar, atașat în instanță”, a dezvăluit Ciutacu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Mai mult, jurnalistul arată că este unul dintre oamenii care locuiesc în colegiul de deputat al Alinei Gorghiu, iar în cazul în care Lucian Isar câștigă procesul, atunci deputatul său va ajunge să trăiască din banii alegătorului Ciutacu.

Citește și: ULTIMELE cifre pe București/ SURSE

Dincolo de faptul că domnul Isar dă în judecată pe toată lumea, probabil ca să nu strice starea de spirit a doamnei Gorghiu, dar mie interesant mi se pare altceva: dacă ei câștigă procesul cu noi, ceea ce mi se pare imposibil într-o lume normală, dar naiba mai știe ce se poate întâmpla, atunci doamna Gorghiu va trăi din banii alegătorului Ciutacu, din colegiul ei? Doamna Gorghiu este deputatul meu, din colegiul în care locuiesc. La vremea respectivă am votat-o pe doamna Gorghiu, am susținut-o, dar acum să-i dau și bani să trăiască mi se pare cam mult! Adică nu i-a mai rămas nimic de pe la Electrica, de unde avea dânsa contract, acum vrea bani de la mine? N-ar vrea Isar să-și creasă copii pe banii lui, nu pe banii mei?

Un alt lucru interesant. Cine zicea că justiția nu se face cu celeritate în România? Domnul Isar a depus actele la Judecătoria Sector 1 pe 13 octombrie, între timp a fost un weekend, iar pe data de 16 octombrie Judecătoria Sectorului 1 a trimis plicul, duminică, pe adresa de acasă. Am fost citat acasă, când domnul Isar solicitase cu mânuța lui să fiu citat la serviciu, iar Judecătoria Sectorului 1, unde n-am mai avut procese, ba nu, am mai avut cu Radu Moraru, cu toată dragostea, ei bine, ei mi-au găsit adresa de acasă și mi-au trimis citație în weekend. Înțeleg că domnul Isar și-a pus pe cineva să trimită duminic? Lucrează judecătoriile duminica sau e la permanență? La Bica îmi aduc aminte că au mai lucrat în weekend. Dar m-au găsit acasă, pe adresa din colegiul doamnei Gorghiu, apropo de bazele de date folosite și în alegeri.

Ce-mi place că nici Băsescu, cu care am avut războaie grele cât a fost în funcție, nici Udrea, care în vremea cât a fost la putere nu ratam nicio ocazie să o atac, oameni împotriva cărora am folosit cuvinte grele, ăștia nu m-au dat în judecată niciodată. Printre cuvintele alea, sigur găseau ei unele ca să mă acuze că le-am prejudiciat imaginea, dar nu au făcut-o. Nu m-a dat în judecată nici măcar Blejnar, care vorba aia, că nu mi-a fost deloc drag, nici Băsescu, care nu poți să spui că a mers pe deviza că el e președinte și să-l atace ceilalți că nu-l interesează. Nu, Băsescu a mai dat oameni în judecată, dar nu mă dau ăștia, în schimb mă dă în judecată soțul deputatului din colegiul în care locuiesc, domnul Isar”, a mai precizat Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.