Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a explodat în scandalul vaccinurilor: Reziștilor, v-ați pregătit băgăjelul? Ați învățat versurile capodoperei La Chilia-n port?

Radu Pop
Pagina de Media
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a explodat în scandalul vaccinurilor: Reziștilor, v-ați pregătit băgăjelul? Ați învățat versurile capodoperei La Chilia-n port?

Victor Ciutacu a explodat, pe Facebook, după cererea DNA de urmărire penală a foștilor miniștri Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă în dosarul achiziției de vaccinuri anti-coronavirus, achiziție în valoare de un miliard de euro.

"Reziștilor, v-ați pregătit băgăjelul? Ați învățat versurile capodoperei La Chilia-n port? Vedeți că la pachet aveți voie să primiți numai alimente trase-n vid. Fără lămâi, că se folosesc la nasoale. Iar dileala cu înțepatul v-a adus aici. Măcar acolo să vă abțineți. Vorbesc acum cu voi, că sunteți cei mai noi pe piața penalilor, iar Superman Cîțu e obișnuit deja cu brutăria

P.S. Nu mai faceți scut în jurul penalilor. Nu mai încercați să blocați actul de justiție. Lăsați-i să-și probeze nevinovăția în instanță", a scris Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.