Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa Ramonei Săseanu, propusă de PNL la șefia TVR: E departe de fenomen profesional

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a izbucnit la adresa Ramonei Săsceanu, propusă de PNL pentru a prelua în regim de interimat șefia TVR. Ciutacu spune că înlocuirea Doinei Gradea cu Săscenu este o altă manevră de politizare a șefiei TVR și că alegerea făcută de liberali nu excelează prin competență.

"Nu interviul cu vrăjitoarea lu' pește prăjit e neapărat marea problemă a nominalizării Ramonei Săseanu la șefia TVR, deși e de discutat cum l-a făcut, dar asta ține fix de tainele meseriei și de cum alegi să o practici. În definitiv, parcă am avut și eu, la un moment dat, o nu știu ce regină a magiei (cred că) albe la cadru (dar era subiect la zi) și nu mi-au căzut galoanele. Deranjul vine din obsesia maladivă și stăruința pe care doamna în cauză pare să le fi dezvoltat în promovarea înșelătoriei, pentru că interviul în sine n-a fost (nici pe departe) o excepție. Femeia a produs (sub masca promovării obiceiurilor comunității rome) și reportaje pe tema dată...

Cât despre meritocrația promisă de Klaus Iohannis și toți țuțării lui politici, cu toată dragostea, noua descoperire liberală în domeniul televiziunii e departe de fenomen atât profesional, cât și managerial. Dar, în definitiv, atâta amar de vreme cât există suficienți proști care să pună botul la vrăjeala cu însănătoșirea societății în timp ce în jurul lor are loc o politizare mai crâncenă decât hulita pesedizare, de ce s-ar opri fenomenul?", scrie Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.