Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a fost SANCȚIONAT de Consiliul Național pentru Combaterea Discrimării: ce a spus jurnalistul

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, în urma unei plângeri primite de la centrul FILIA. Ciutacu a fost sancționat cu avertisment pentru că în emisiunea de la România TV a folosit termenul ”țigănci cu fuste”.

Citește și: Rareș Bogdan, iesire EXPLOZIVĂ: Trădătorilor! Slugilor! Vreti sa tac? Voi lupta si mai crunt!

”CNCD l-a sancționat, cu avertisment, printr-o hotărâre care încă nu i-a parvenit oficial, pe evreul Ciutacu, la sesizarea Centrului Filia (finanțat, printre alții, de Soros), cu avertisment și publicarea în presa națională a unui rezumat al deciziei, pentru discriminarea multiplă a femeilor rome. Concret, evreul Ciutacu a fost acuzat că a vorbit despre țigăncile cu fuste care dau cu plozii în jandarmi când vin ăia să taie legăturile nașpa la rețeaua națională de curent electric. Iar sinecuriștii de la CNCD (în frunte cu liberala angajată numai la stat Teodora Bertzi și cu udemeristul lipit și el la sânul generos și prea-plin al aceluiași stat Csaba Asztalos Ferenc) au hotărât că așa e, au vrut să-l amendeze (dar nu le-a ieșit la vot) și cică a fost agravantă sintagma "cu fuste". 
Deci de azi încolo vă rog să vă considerați informați prin rezumatul pe care tocmai l-am postat în presa (inter)națională numită facebook și vă rog să vă adresați cu "evreul care discriminează țigăncile cu fuste". Dacă vreți să vă delectați, pe larg, cu justificarea mulților bani pe care-i cheltuie statul ca să-și hrănească clientela politică de toate culorile, apăsați pe link.
P.S. Încă mă gândesc dacă are rost să pun niște avocați pe drumuri și să atac mizeria în instanță”, scrie Victor Ciutacu, pe pagina personală de Facebook.

CONSULTAȚI AICI HOTĂRÂREA CNCD, ÎN CAZUL LUI VICTOR CIUTACU

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.