Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a LUAT FOC din cauza afacerii ministrului Costache cu spitalul privat la care lucrează: Poate avea conotații penale

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat dur la dezvăluirile privind modul în care ministrul Sănătății a semnat modificarea condițiilor de participare a unui spital privat la care lucrează la programul pentru persoane cu infarct.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ Ceretătorii timișoreni au FABRICAT leacul împotriva temutului Coronavirus

"Mana lui la angiografe e fapta agravantă. Aici e vorba de  abuz in serviciu (ala care n-a fost dezincriminat de CCR): foloase patrimoniale pentru tine sau pentru altul. În cazul lui, e si, si

Daca iti amintesti, o seama de primari (inclusiv Iohannis) si presedinti de CJ au avut dosare penale pentru participari retribuite/sau nu in AGA si/sau CA-urile societatilor/regiilor publice unde institutiile pe care le conduceau erau actionare. Bine, Iohannis e singurul care a castigat, dar el e mai presus de orice banuiala .

Activitatea de ministru (inalt demnitar) e nenormată, nu exista TIMP LIBER. Nu poti fi ministru pana la ora 16. Daca vine pandemia la 22, tu nu poti fi deranjat? Pentru asta, ministrii, ca si parlamentarii, primesc indemnizație, nu salariu. Marita copios in ultima vreme tocmai ca sa nu fie tentati de activitati colaterale generatoare de venit. Se excepteaza prin lege doar activitatile didactice universitare", a declarat Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.