Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a luat foc după suspendarea emisiei Realitatea: E o porcărie

Romania TV
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a luat foc după suspendarea emisiei Realitatea. Ciutacu spune că decizia e o porcărie. Reacția vine după ce CNA a luat în discuție suspendarea emisiei România TV, după cazul jurnalistei de la Libertatea care s-a sinucis.

"Cunoscută fiind relația mea (care e și rămâne exclusiv procesuală) cu Anca Alexandrescu, țin să vă anunț, cât de politicos sunt în stare, că suspendarea de 10 minute a emisiei Realitatea TV e o porcărie. Care, de altfel, ne era pregătită nouă, când cu jelania colectivă pentru Iulia Marin (de care deja nu-și mai amintește aproape nimeni) și apelurile publice scelerate pentru închiderea Romania TV. Doar că noi am avut inspirația de a ne duce la CNA și a ne susține dreptatea, pe alocuri chiar cu pumnul în masă, iar vitejii uneltitori s-au speriat și au reglat-o din amendă.

Dacă Anca și postul pentru care lucrează sar calul (și o fac, la fel cum o facem toți cei din lumea noastră mică și meschină), există instanțe de judecată pentru reglat onoarea, demnitatea și imaginea. Nu e nevoie de o bâtă politică pentru asta. Iar concurența nu o învingi când ea are ecranul negru, așa cum își închipuie inclusiv niște foști colegi de-ai mei, odinioară degrabă strigători că-s abuzați din rațiuni politice, astăzi întorși strategic cu spatele la mizeriile care aparent îi avantajează. Leadershipul se câștigă și se păstrează prin muncă, rezistență, consecventă, popularitate, putere de convingere și, din păcate, tot mai rar, prin talent", scrie Ciutacu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.