Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu ia la țintă CNA și CJI: Pun eu jos leafa mea pe-o lună dacă ei îmi fac rost de numărul de telefon pe care răspunde miliardarul excentric

victor ciutacu

Victor Ciutacu a răbufnit, pe Facebook, la adresa reprezentanților CNA și CJI, care au acuzat mai toată presa că nu a verificat informația despre sosirea lui Elon Mudsk în România, la petrecerea de la Castelul Bran.

"Doi titani ai presei, domnu' Toma de la CNA și doamna Avădani de la CJI, acuză-n bloc presa că n-a verificat dacă Musk e în România. Trecând peste faptul lesne verificabil că atât domnul, cât și doamna n-au mai făcut presă de când cu lupii albi și că la teorie toți sunt zmei, dar dacă-i trimiți pe teren fără gps se rătăcesc în Piața Unirii, pun eu jos leafa mea pe-o lună dacă oricare dintre ei îmi face rost de numărul de telefon pe care răspunde miliardarul excentric", spune jurnalistul.

CONTEXT

Consiliul Național al Audiovizualului va discuta modalitatea în care informația că Elon Musk va petrece la Castelul Bran s-a rostogolit în presă. Mircea Toma, membru în CNA, spune că va propune sancționarea celor care nu au verificat informația că fondatorul Space X s-ar afla la noi în țară. Felul în care s-a viralizat acest zvon arată că presa nu tratează anumite subiecte cu profesionalism, spune la Europa FM directorul Centrului pentru Jurnalism Independent, Ioana Avădani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.