Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu anunță un 'MĂCEL GENERALIZAT': Ce urmează să se întâmple

Victor Ciutacu mesaj 3

Liviu Dragnea și Victor Ponta par să fi deschis cutia Pandorei! Cei care, în urmă cu doar un an și jumătate, pozau în buni prieteni au ajuns să fie cei mai mari dușmani. Ambii spun secrete care au ajuns să cutremure lumea politică, dar și societatea civilă. Jurnalistul Victor Ciutacu face o mini-analiză a vorbelor celor doi și concluzionează: ”În toată dileala asta generalizată nu există buni și răi, călăi și victime. Toți, absolut toți, sunt complici. Unii au comandat, alții au executat. Unii au fost degete, alții butoane. Uneori, rolurile s-au mai schimbat.”. Totul, cu doar câteva ore înainte de difuzarea primului episod cu dezvăluirile lui Sebastian Ghiță tocmai de la Belgrad.

Citește și: Acum s-a aflat! Cui i-a trimis bani milionara Israela Vodovoz, cu doar o săptămână înainte de a muri

”Difuzez interviul cu Sebi Ghiță. Pe un fundal în care băieții veseli au scos târnăcoapele și își dau cu ele-n cap la vedere. În care se întâmplă lucruri, în politică/servicii/justiție/presă. Și se vor mai întâmpla. Vulcanul e activ și departe de a se opri. Am 25 de ani de presă. Am văzut/auzit/citit multe. Sfatul meu, dacă e interesat cineva de el, e ca, indiferent de opțiunile/simpatiile voastre politice, să nu vă duceți după fentă. În toată dileala asta generalizată nu există buni și răi, călăi și victime. Toți, absolut toți, sunt complici. Unii au comandat, alții au executat. Unii au fost degete, alții butoane. Uneori, rolurile s-au mai schimbat. Unii aveau cheia de la casa de bani, alții o căutau. Unii au găsit-o, alții umblă și acum după ea. Inocenții n-au încăput în poză. Ei suferă.

Citește și: O fabrică belgiană, care exporta carne STRICATĂ în Europa de Sud-Est, ÎNCHISĂ! Ce spune ANSVSA despre prezența produselor pe piața din România

P.S. Despre cei 5 (cinci) ani la România TV, unde am ajuns exclusiv datorită insistenței lui Sebi Ghiță, după ce își trag sufletul combatanții și se poate vorbi ca între oameni…”, e mesajul lui Victor Ciutacu de pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.