Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu: 'Are perfectă dreptate ÎPS Teodosie, lumea s-a smintit'

F. P.
victor_ciutacu_01_1963313712

Jurnalistul Victor Ciutacu aderă la opinia ÎPS Teodosie cu privire la radicalizarea adusă de pandemie. Realizatorul TV remarcă războiul total dus de adepții supremi ai vaccinului și de dușmanii acestuia.

„Are perfectă dreptate ÎPS Teodosie atunci când remarcă faptul că, pe pandemia asta globală (vorba lu' Jack Cristoiu), lumea s-a smintit. Nu se mai înțelege om cu persoană. Totul e în alb și negru. Nu mai există gri. Nuanțele s-au desființat de facto și, de jure, cred că vor fi scoase în afara legii. Ambele tabere își clamează, urlând, superioritatea. Nici măcar împărțeală pe criterii de rasă/etnie nu mai e valabilă. Sunt doar înțepații supremi și dușmanii acului și ai serului.

În definitiv, poate e mai bine așa. În loc de "Dacii și romanii", poate organizează stăpânii la lume un caft mondial între unii și alții. Ar fi și mai eficient, și mai pasionant decât trecutele conflagrații mondiale. Se vor șterge cu totul granițele, iar măcelul basic va căpăta caracter local. Lupta de clasa va porni din cartier. Ce zic eu cartier? Decimarea rasei umane va începe din scara blocului...”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.