Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu aruncă în aer ancheta în cazul fostei soții a lui Tișe: Autoritățile se tem să nu strice echilibrul de forțe

Sursa FOTO: Arhiva personală
victor ciutacu

Victor Ciutacu se implică în scandalul morții fostei soții a lui Alin Tișe. Ciutacu spune că ancheta în cazul morții fostei soții a politicianului va fi făcută sumar ca să nu zguduie actuala conformație politică.

Ciutacu spune că moartea e una suspectă

„Când un om de 47 de ani e găsit mort, dimineața, în propria casă, fără vreun indiciu că i-a luat cineva gâții peste noapte, explicația „a murit din cauze medicale” emisă imediat de autorități e penibilă și bate la ochi.

În primul rând că orice om moare din cauze medicale. În al doilea rând, omul respectiv era fosta nevastă a baronului suprem al județului Cluj și o bună bucată de vreme cabinetul 2 local care făcea, dregea, numea și dădea afară, totul în numele lui Alin Tișe, fostul ei soț, de care s-a despărțit cu scandal, pe care l-a acuzat că a bătut-o, l-a amenințat că-l dă în gât pentru furăciuni și l-a ars bine de tot la partaj.

În al treilea rând, dacă nu te sinucizi sau nu greșești doza, la 47 de ani nu prea poți să mori de bătrânețe.

În al patrulea rând, ambii ei părinți au plecat prin sinucidere pe lumea cealaltă, deci are istoric în familie.

În al cincilea rând, nu te crede nimeni dacă ieși imediat după morbida descoperire să anunți că femeia nu a mai avut zile, i s-a urât cu viața și a plecat să se redescopere pe fericitele plaiuri ale vânătorii ca apașii lui Winnetou.

Autoritățile judiciare se tem că, prin orice demers pe care l-ar face, ar strica echilibrul de forțe, așa că mai bine nu se bagă. O lasă cum a căzut. O imensă tragedie care, din nefericire, nu a putut fi preîntâmpinată”, a declarat Victor Ciutacu la RomâniaTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.