Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, comentariu spumos: Eroii de la Azovstal s-au predat de jenă față de rușii falimentari

victor_ciutacu_01_1963313712

Jurnalistul Victor Ciutacu comentează ultimele evenimente din Ucraina, dar și știrile contradictorii legate de parcursul războiului din Ucraina. Ciutacu remarcă faptul că toate știrile legate de o iminentă înfrângere a rușilor sunt de fapt dezinformări.


"După martirii de pe Insula Șerpilor, care au murit un pic și au înviat ca să fie decorați pentru cum știu să înjure, eroii ucraineni de la Azovstal s-au predat și ei necondiționat. De jenă față de rușii falimentari și de armata lor învechită, incapabilă și coruptă. De milă față de grav bolnavul Putin, care scapă zilnic de moarte și de puci. Din compasiune față de interpreții ruși, care n-au avut ocazia să învingă la Eurovision fără să cânte. Până dimineață, ucrainenii câștigă Champions League, Campionatul Mondial de Fotbal, Superliga de Cricket, Turneul celor patru trambuline, marele premiu la 6 din 49, Nobelul pentru pace, Oscarul pentru Zelenski și, cu un pic de noroc, războiul de independență și de secesiune", scrie Ciutacu pe Facebook.

Citește și: Ponta a explodat: Nu mă mai lasă să gândesc că Putin e rău. Zelenski vorbește peste tot. Poate mai ai altă treabă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.