Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, despre guvernarea PNL: după ce că-s proști, se mai și cacă-n potecă

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că liberalii au ghinion în timpul guvernării lor, asta pentru că mai multe fenomene naturale, combinate cu greșeli la guvernare, le vor aduce oprobiul public.

Citește și: S-a găsit un tratament pentru coronavirus și este deja produs: experții medicali confirmă faptul că dă rezultate

”De când au venit la putere, dincolo de tâmpeniile lor (in)voluntare, liberalii au și ghinion. Lipsa precipitațiilor (care va pune la pământ agricultura și, evident, speranțele de creștere economică) și "virusul ucigaș", spre exemplu, au picat pe tura lor. Veți spune că nu-s ei de vină. Și așa e. Da' nenorocirea, pentru noi, e că-s păguboși de la mama natură. Și aste ne afectează. Pentru că, în loc să avem parte de unii băftoși la butoane, ne procopsim cu ghinioniștii de serviciu. Dacă am fi măcar un pic superstițioși, ne-am abține, pur și simplu, să dăm încredere prin vot unora pe care, pur și simplu, nu-i ajută nici soarta să facă bine. Nu-s defetist, nu mă resemnez ușor, da', dacă joci mereu 13 roșu și pierzi de fiecare dată, ai două variante: continui să mizezi consecvent și să pierzi sau încerci, fie și la plesneală, să-ți pui banii și pe 14 negru.
Ceea ce am încercat eu să vă explic în cuvinte multe și meșteșugite a rezumat sclipitor, când eram eu mai mic și mai naiv, un cunoscut filosof olandez: "după ce că-s proști, se mai și cacă-n potecă", scrie Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.