Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, despre jurnalista de la Digi 24 care s-a certat cu Liviu Dragnea: 'Sper că n-o ascund deontologii vreo săptămână și pe asta ca pe aia'

evelinapauna.ro
ciutacu

Liviu Dragnea a avut o dispută verbală destul de violentă, joi, cu câteva jurnaliste, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la Palatul Cotroceni. Printre cele care i-au adresat întrebări care l-au deranjat pe liderul PSD s-a aflat și Anca Suciu, de la Digi 24. Ea a greșit una dintre întrebările adresate lui Dragnea și a spus că participanţii la fondurile de pensii au pierdut într-o singură zi circa 300 de miliarde de euro, în loc de 300 de milioane de euro. Informația la care făcea referire Suciu a fost prezentată, miercuri, Adela Jansen, coordonatorul Coaliţia pentru Dezvoltarea României.

Gafa jurnalistei a fost taxată de Liviu Dragnea, dar și Victor Ciutacu. Vedeta România TV a făcut referire, într-o postare pe Facebook, și la o altă jurnalistă de la Digi 24, Oana Zamfir. Acesta a devenit celebră cu o gafă ce i-a adus o suspendare de câteva săptămâni, când l-a întrebat pe Marian Munteanu, fostul lider al sutdenților de la Revoluția din 1989, dacă a participat la tragicele evenimente de acum 29 de ani.

Citește și: Kelemen Hunor, atac dur la adresa premierului:’Aţi creat un şoc, un haos uriaş cu riscuri imense’

”Poate cineva să-i spună discret eroinei de la Digi care se luptă live, cu pieptul bombat, cu Dictatorul cu Mustață că o pierdere de 330 miliarde euro într-o zi la bursă îngropa lejer toată economia Europei și-i făcea și pomana de 7 ani? Sper că n-o ascund deontologii vreo săptămână și pe asta ca pe aia plină de atitudine care, între două strâmbături expresive, l-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a trecut și el cumva prin Piața Universității. Tinerele talente trebuie promovate, susținute, încurajate, prezentate generației tinere ca exemple de succes. În definitiv, nici creierul, nici informarea, nici documentarea, nici măcar talentul nu se mai poartă...”, a scris Victor Ciutacu.

Citește și: Darius Vâlcov, despre măsurile fiscale:’Ar fi o greşeală ca ordonanţa să nu se dea’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.