Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, despre scandalul înjurăturilor la adresa Diasporei: 'Când defilezi cu m..a țintită ca unic program electoral...'

victor_ciutacu_01_1963313712

Jurnalistul Victor Ciutacu reacţionează la scandalul stârnit de o înregistrare video de la o petrecere cu manele, din care reiese că Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, a făcut o dedicaţie injurioasă la adresa diasporei.

CITEȘTE ȘI: De ce NU este bine să bați în lemn

"E greu să mă prindă cineva în același locaș de cultură cu Nae Bădălău, dar, când defilezi cu muia țintită ca unic program electoral, nu intra în fibrilații când ți se răspunde cu pișatul. Ăsta-i nivelul, e prost momentul și greșită politic direcționarea jetului, dar hai să nu mai facem pe fetele mari. La smardoială nu e cu sentimente...", scrie Ciutacu pe Facebook.

În înregistrarea video, manelistul Adrian Caval spune că a primit o dedicație de la ”nașul Nicu Bădălău” și cântă ”Să vină diaspora, că noi ne p...m pe ea”. În replică, Niculae Bădălău susține că nu el a dat o astfel de dedicație și dezaprobă în totalitate un astfel de limbaj.

Într-un dialog cu Bădălău, în direct la România TV, jurnalistul Victor Ciutacu a afirmat că evenimentul în discuţie este o "cocălăreală ieftină".

CITEȘTE ȘI: Planta-farmacie: Vara calmează muşcăturile de insecte, iarna redă sănătate căilor respiratorii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.