Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, dezvăluiri din culise: Eu i-am zis în față lui Dragnea că-l mănâncă pușcăria, când era pe cai mari

Captura TV

Jurnalistul Victor Ciutacu relatează o discuție pe care a avut-o cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, din perioada în care acesta era la apogeul puterii. Ciutacu susține că i-a spus încă de atunci că va ajunge la pușcărie, ceea ce l-a șocat pe Dragnea și a condus la răcirea relațiilor.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă în aer scena politică: Eu nu pot să stau la masă cu Tăriceanu și Tudose/ VIDEO

”Și mărirea m-a surprins, iar decăderea eu i-am anticipat-o și i-am spus-o în față. Este unul din motivele pentru care relația lui cu mine s-a răcit. Nu aș vrea să spun că e un personaj toxic. Cu Dragnea m-am cunoscut încă de pe vremea când era cu fosta lui soție, cu Bombonica. I-am zis în față că o să-l mănânce pușcăria, pe vremea când era pe cai, când câștiga alegeri cu jumătate din mandatele din parlament.

A rămas șocat, s-a uitat la mine cu niște ochi mari și m-a întrebat ce mă face să cred treaba asta. ”Evoluția ta și modul în care te raportezi la ea” – i-am spus. A fost o discuție mai lungă. Dragnea este o victimă politică. El nu face pușcărie pentru corupție. Mă umflă râsul: a angajat două secretare la protecția socială și le-a dus la partid. Asta se întâmplă peste tot în țară, la toate partidele. Ar trebui să arestăm o treime din bugetarii din România.”, a spus Victor Ciutacu, într-un interviu pentru EvZ.

Ciutacu a explicat ce l-a adus la această concluzie și care erau marile defecte ale lui Liviu Dragnea.

”(A greșit n.r.) În multe locuri. Începând cu propria dorință de mărire, propria carcasă care nu-l mai încăpea, apoi funcțiile i-au luat mințile. Liviu a crescut bucată cu bucată, e un politician dotat, cu calități. Și abia aștept să văd înjurăturile care vor curge pe net, dar, da, are foarte multe calități. E un tip chiar inteligent și cu o gândire foarte așezată.

Vanitate, orgoliu, dorință de mărire și de stăpânire, avea chestia asta de vătaf local. El e stăpânul. Dar niciun stăpân nu e veșnic, mai ales într-o țară presupus democratică și care are niște parteneriate. Toți ăștia spun că era hrăpăreț, nu știu ce să zic, că eu nu am făcut nicio combinație cu Dragnea. Uman, mie îmi pare rău pentru el.”, a mai precizat Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.