Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după ce Cristian Rizea a fost reținut în Moldova: 'E singurul fugar pe goană de care nu-mi pare rău. E un gunoi'

ciutacu

Victor Ciutacu a reacționat pe Facebook după ce fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost reținut, marți, în Republica Moldova, după ce președintele moldovean i-a retras cetățenia.

"Rizea e singurul fugar pe goană de care nu-mi pare rău că vine pachet la brutăria din țărișoară. Pentru că e prost, pentru că e sifon, pentru că e mitoman, pentru că e mincinos și, rezumând, pentru că e un gunoi. Mă lasă rece conflictele lui cu bogații momentului și încercările de a-i extorca, la fel cum mi se rupe că are familie. Ce a făcut el în ultimele săptămâni, distrugând alte familii în colaborare cu sifonăreasa aia care o arde fată mare pe tv după ce a nenorocit toți demnitarii pe care i-a consiliat și le-a mai și manglit arhiva de documente, depășește orice limită a acceptabilului. Exista, pe vremuri, o anumită demnitate a hoțului. Viermele ăsta penibil și exhibiționist nici măcar asta n-are. Și, dacă va ajunge pe cameră la Rahova, mi-e teamă că nu se va tăvăli lasciv pe un pat cu flori", a scris Victor Ciutacu, pe rețeaua de socializare.

Citește și: Florin Cîțu a răbufnit după declarația lui Marcel Ciolacu: Cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor? Aștept să-ți ceri scuze

Autoritățile din Republica Moldova au demarat procedura de extrădare a fostului deputat PSD Cristian Rizea, condamnat în România pentru fapte de corupție. Acesta a fost reținut de polițiști în Chișinău marți, la puțin timp după ce președintele Igor Dodon i-a retras cetățenia, scrie jurnal.md.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.